Působíte v oblastech zasažených povodněmi? Využijte speciální grantové výzvy ČSOB pomáhá regionům: Povodně 2024, přihlaste svůj projekt na pomoc obyvatelům či obnovu veřejné infrastruktury v zasažených lokalitách a získejte až 150 000 Kč na jeho realizaci!

Společnost ČSOB se v reakci na ničivé povodně v ČR – rozhodla v rámci programu ČSOB pomáhá regionům uvolnit až 5 milionů Kč na pomoc v postižených oblastech. O podporu ČSOB se ve speciální grantové výzvě ČSOB pomáhá regionům: Povodně 2024 mohou ucházet neziskové organizace, obce, svazky obcí a místní akční skupiny. Vybrané projekty na pomoc v povodněmi zasažených lokalitách mohou získat příspěvek až do výše 150 000 Kč, a to přímo – hlasování veřejnosti ani sbírkové fáze se neúčastní, příspěvek je přidělen pouze na základě rozhodnutí komise. Uzávěrka příjmu přihlášek je stanovena taktéž na 7. října. V přihlášce nezapomeňte uvést, že žádáte o podporu z grantové výzvy ČSOB pomáhá regionům: Povodně 2024, a v názvu projektu uveďte „Povodně 2024“ (např. „Povodně 2024: Obnova náměstí v obci XY“).

PRAVIDLA - POVODNĚ ČSOB


Hlásíte se do aktuálního kola programu ČSOB pomáhá regionům? Termín uzávěrky příjmu přihlášek je prodloužen do 7. října včetně. Přihlaste svůj veřejně prospěšný projekt a ucházejte se o podporu ČSOB až do výše 50 000 Kč!

Připravujete projekt, který má potenciál zlepšit život ve Vašem regionu? V aktuálním kole programu ČSOB pomáhá regionům máte šanci ucházet se o finanční podporu. Své veřejně prospěšné projekty můžete přihlašovat do 7. října 2024 včetně. Že jste se již do programu v minulosti zapojili? Nevadí, můžete se hlásit opakovaně.

V každém regionu odborná komise vybere 4 finálové projekty a další 3 projekty nominuje do hlasování o divokou kartu, kde bude mít možnost vybrat jeden projekt do finále sama veřejnost. Podporu získá 5 projektů z každého regionu. Čím více financí vybere projekt od veřejnosti, tím vyšší dar získá od ČSOB. Projekt, který získá nejvyšší podporu od dárců, obdrží od ČSOB 50 000 Kč. Další v pořadí získá 40 000 Kč, třetí v pořadí 35 000 Kč, čtvrtý v pořadí 25 000 Kč a pátý v pořadí získá podporu 10 000 Kč.


Přihlásit své projekty můžete na webových stránkách ČSOB pomáhá regionům. Kompletní pravidla včetně harmonogramu naleznete zde, pravidla ke grantové výzvě „Povodně 2024“ také v příloze.

Těšíme se na vaše projekty!

 

Fórum dárců / Czech Donors Forum
Odborný garant programu ČSOB pomáhá regionům
Sídlo: nám. Winstona Churchilla 1800/2, 130 00 Praha 3
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.